WelKOM IN ONZE WINKEL:

Welkom bij Heykoop Bloemisten in Culemborg. Een gezellige, sfeervolle winkel. U vindt bij ons allereerst natuurlijk een grote collectie snijbloemen voor werkelijk elk budget. Daarnaast vind u bij ons een grote collectie woon accessoires, hierbij kunt u denken aan kandelaars, lampen en schitterende objecten..

VOOR ELKE GELEGENHEID EEN PASSEND BOEKET

Onze Passie,
Uiteraard zijn bloemen onze passie en wij zijn dan ook zeer gespecialiseerd in het maken van alle soorten arrangementen;  denk hierbij onder andere aan rouwarrangementen en het bruidsboeket met toebehoren.
gaat u trouwen, wij verzorgen het complete bruidarrangement waaronder het boeket, de gastencorsages, de bruidegom corsage, de autocorsage en andere versieringen, denk bijvoorbeeld aan de trouwlocatie of het aankleden van de dinertafel. Indien u specifieke wensen heeft op dit gebied, laat het dan vooral aan ons weten!
Heeft u geen idee: Wij hebben een uitgebreide collectie foto's waar u in alle rust doorheen kunt bladeren en uit kunt kiezen of variëren. Vraag ernaar in onze winkel!
Helaas ontvallen om ons heen mensen die u lief heeft en waar u graag een laatste groet aan zou willen brengen in de vorm van een passend rouwarrangement. Heykoop Bloemisten kan voor u een mooi en passend rouwarrangement verzorgen, geheel in stijl met bijpassende linten en opdruk. De laatste groet moet op eervolle wijze gebracht worden. Neem contact met ons op voor meer informatie.